Vakre grøntarealer, beplantning og steinarbeider i Lommedalen i en årrekke

Hos Anleggsgartnerkompaniet AS treffer du drevne fagfolk med lang erfaring innen faget. Vi setter vår ære i jobben vi gjør og leverer høy kvalitet - hver gang!

Samtidig har vi et godt øye til lave priser. Vi mener nemlig at også folk flest fortjener utearealer med flott beplantning. Anleggsgartnerkompaniet AS i Lommedalen tilbyr derfor alltid flotte løsninger tilpasset hver enkelt oppdragsgivers behov, ønsker og lommebok.

Lokalkunnskap


Vi hos Anleggsgartnerkompaniet AS har gjennom en årrekke opparbeidet oss verdifull erfaring innen landskapsarbeid, beplantning og steinarbeider i Lommedalen. Vi har blitt godt kjent med det lokale jordsmonnet, og vi har lært hva som holder seg best i vårt lokale klima. Det er alfa og omega å vite hvilke materialer man bør velge for å få et uteområde som ikke bare er vakkert, men også enkelt å vedlikeholde.

Det vi skaper i dag, skal du kunne nyte godt av i lang tid fremover. Vi har nødvendig kunnskap - og utstyr - til å realisere din hagedrøm, så kontakt oss i dag og hør hva vi kan tilby nettopp deg!

Fagfolk


Drømmer du om frodig beplantning, trapp av natursten og levegg i heltre? Eller hva med en vakker fiskedam? Dette er vårt fag. Grønne fingre er ikke bare en hobby. Hos Anleggsgartnerkompaniet AS i Lommedalen har vi ikke bare lang erfaring, vi har også den nødvendige fagkunnskap som må til for å yte kvalitet. Anleggsgartnerkompaniet AS er en fagbedrift, og vi er stolte av å vise deg naturen på sitt beste.

From Anleggsgartnerkompaniet AS with love


Med vår kjærlighet til faget har vi kunnet spre grønn glede i mange år. Men vi gir oss ikke der. Flere levegger skal bygges, jordsmonn beplantes, hekker skal trimmes og plener skal såes. Hobbygartnere skal hjelpes og rene hender skal farges grønne. Er det kanskje du som er vår neste fornøyde kunde?