Har du behov for mer enn en gressklipper i Lommedalen eller Bærum?

Din drøm - vårt oppdrag!

Enten du har en egen hage eller bedriften din ønsker en hyggelig uteplass - vi hos Anleggsgartnerkompaniet AS kan komme med gode råd og løsninger tilpasset dine behov.

I en hektisk hverdag har vi alle behov for å søke ly i trygge og vakre omgivelser. Hva om takhøyden strekker seg helt til himmelen? Med et godt planlagt uteområde vil du kunne ha nettopp dette, til og med rett utenfor din egen dør. Kontakt Anleggsgartnerkompaniet AS i Lommedalen i dag for et godt tilbud!

Steinarbeider

Natursten er et vakkert materiale som byr på uendelige muligheter. Det er også et sikkert valg om man ønsker å kombinere skjønnhet med kvalitet og brukervennlighet. Når vi er ferdige med vårt steinarbeid, skal du kunne vedlikeholde uteområdet uten for store anstrengelser. Da er natursten et godt valg for et vakkert og varig resultat.

Beplantning

Den grønne fargen symboliserer vekst og harmoni. Det er kanskje derfor vi mennesker slapper så godt av i grønne omgivelser. Med grønt som base har man et godt utganspunkt for å skape et flott, naturlig fyrverkeri ved hjelp av blomster etter eget ønske. I kombisjon med robust og vakkert steinarbeid vil din uteplass bli omgjort til edens hage. Hvorfor ikke kontakte oss i Lommedalen i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg med å gjøre ditt uteområdes fulle muligheter til virkelighet?

Komplette hageanlegg

Man behøver ikke velge det ene eller det andre. Vi hos Anleggsgartnerkompaniet AS kan svinge mer enn en gressklipper i Lommedalen. Vi kan skreddersy løsninger etter dine ønsker for både små og store hageanlegg, og har lang erfaring med både trimming av hekk og steinarbeid. Med dine drømmer og vår kjærlighet til faget garanterer vi at du får en hage du kan være stolt av og bli glad i. Kontakt oss i dag for en inspirerende prat og et uforpliktende tilbud!